Sognets Foredragsforening

Foredragsforeningen holder pause  grundet de efterhånden mange udbud fra anden side.

Sæsonen er afsluttet men i 

  vinter 2014/2015 var der

.

2014

Torsdag d. 2. okt. 2014: Ruth Brik Christiansen: Har som leder af KFUM’s soldaterhjem været udstationeret i Irak, Afghanistan og Libanon. Ruth vil holde et inspirerende, medlevende og engageret foredrag om det at være den forstående ”mor” for danske soldater i udlandet. Omhandler oplevelser og ”krigen set fra KFUM’s soldaterhjem.” Ruth var leder på soldaterhjemmet i Irak fra august 2006 til februar 2007 og i Afghanistan fra maj 2008 til februar 2009. Åbnede et nyt soldaterhjem Afghanistan i 2010. I 2011 leder af et soldaterhjem i Libanon.

Torsdag d. 6. nov. 2014: Karin Jensen: Vi får besøg af Karen Jensen fra Fynshav, som vil fortælle og læse op af de Alsiske ”Poeter”: Fritz Carstensen, Hans Harboe, Per ”Maler” og Wilhelm Deichgraeber, en eftermiddag, hvor vi vil dyrke det alsiske sprog.

2015

Torsdag d. 22. jan. 2015: Jens Ove Hansen: 1 Verdenskrig i familiens fodspor i Belgien og Frankrig

 

aflyst: Hans Jørn Feldthaus: Fra gadebetjent til kriminalinspektør. Foredraget omhandler bl. a. hvordan samfundet har ændret sig og dermed også holdningen til politiet. Feldthaus fortæller på en god og spændende måde om alvorlige hændelser, men også om mange spændende oplevelser.

Torsdag d. 5. marts 2015: Tordenskjolds soldater, et 10 mandsorkester med Jes Solmer som ”dirigent”. De var også med sidste vinter, hvor de gjorde stor lykke. Derfor gentager vi successen.

Med venlig hilsen

Programkomiteen: Ingolf Henningsen, Jørgen Valentin og Vagn Hesselager

 

 

 

 

Skriv en kommentar